Hertz 40 minutes Challenge!

Hier vindt je alle informatie over de mogelijkheid voor hardlopers om onder deskundige leiding van trainer Martijn de uitdaging aan te gaan het persoonlijk record op de 10 kilometer onder de 40 minuten te stellen. 

Er hebben zich 11 deelnemers aangemeld voor deze clinic.

Op dinsdag 17 september 2019 om 19:30 uur heeft de informatieavond plaatsgevonden in het Aleida Kramer dagziekenhuis. Onder het genot van een kop koffie/thee heeft Martijn een uitleg gegeven over de opzet van de clinic. Onderwerpen als trainingsschema's, krachttraining en voeding zijn besproken. 

Uiteraard worden de deelnemers op deze avond verwacht maar belangstellenden zijn uiteraard ook van harte welkom!

Op 28 september 2019 zal de clinic van start gaan met als doel om tijdens de COOP Dorpsloop in De Krim met zijn allen een mooie PR neer te gaan zetten. De reguliere trainingen op de maandag- en woensdagavond maken natuurlijk deel uit van het programma. Daarnaast zal er nog extra getraind gaan worden. De voortgang kan gevold worden op Facebook en uiteraard onze eigen website. 

30 september 2019: De eerste training die ook onderdeel uitmaakt van het reguliere trainingsprogramma bestaat uit de 10 x 200 meters. Iedere deelnemer kan voor zichzelf de resultaten bijhouden in het persoonlijke trainingsschema dat tijdens de informatieavond is verstrekt. Naast de reguliere trainingen op maandag en woensdag komen de deelnemers ook iedere vrijdag bij elkaar op te training (industrieterrein Euro park:bij Intergas). Daarnaast zorgen de individuele krachttrainingen op de dinsdag en donderdag ervoor dat de deelnemer zich niet hoeven te vervelen.