Laatste nieuws

 • Update opschorten trainingen

  Update 24 maart 2020: In elk geval tot 1 juni 2020 zijn de trainingen en evenementen opgeschort als gevolg van de landelijke maatregelen rond het Corona virus. 


 • Alle trainingen opgeschort

  Update 13 maart 2020: Wij volgen het advies van de AtletiekUnie en schorten vanaf vandaag de trainingen voor alle onderdelen op. Dus geen trainingen voor Light, Athletics Champs Coevorden, de wandelgroep en de hardloopgroep. 

  Zodra er wijzigingen in de situatie rond het Corona maatregelen optreden zullen we bekijken wanneer we de trainingen kunnen hervatten. 


 • Stationsgebied als trainingslocatie in gebruik genomen

  Coevorden is sinds een paar weken een fantastische mooie locatie rijker; de nieuwe voetgangerstunnel bij het NS station. Een mooi voorbeeld van wat in het Sportakkoord Coevorden (in wording) duurzame infrastructuur wordt genoemd. Een inrichting van een openbare plek die uitnodigt tot bewegen. De trappen, de hellingen, dynamische verlichting, reling en multifunctionele bloembakranden, die zetten Coevorden in beweging!

  Loopgroep Coevorden ziet de mogelijkheden en heeft daarom woensdagavond 11 maart 2020 deze locatie opgenomen in haar trainingslocaties en er een deel van de training afgewerkt. Martijn Croon opende symbolisch deze locatie en had het eerste trainingsprogramma in en om de tunnel bedacht. Ook de leden van de Loopgroep waren enthousiast over de training. Het zorgt voor extra variatie in het programma. 


 • Athletic Champs Coevorden wint de sportprijs 2019!

  Zojuist is bekend geworden dat de Athletic Champs Coevorden de 1ste prijs gewonnen hebben voor de sportorganisatie van de gemeente Coevorden 2019!

  https://www.zo34.nl/nieuws/2161/dit-zijn-de-winnaars-van-de-sportverkiezing-coevorden/

  Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs!

  Op 8 februari 2020 heeft Sebastiaan voor ZO34! een interview gegeven om nog eens aan te geven hoe mooi het sporten bij Athletic Champs Coevorden is. 


 • Winterloop Emlichheim (D) as zondag 9 februari

  Aanstaande zondag 9 februari is de 4e Winterloop uit de series van 5 winterlopen. De vierde winterloop organiseert Loopgroep Emlichheim. De lopers die de 21,1 km willen lopen kunnen zich voor 9 uur melden bij de Sporthalle am Lägen Diekin Emlichheim(D). Voor de hardlopers en wandelaars van de andere afstanden: We verzamelen om 9:30 bij de Swanenburg en melden ons bij de Sporthalle am Lägen Diek. Om 10:00 mogen de 6 km en 10 km hardlopers starten, ook de wandelaars starten om 10:00, hun afstand is 7 km. Na afloop kan er nog wat gedronken en gegeten worden met elkaar in Runnerscafé. Tot zondag in Emlichheim (Duitsland).